Amanda Chibwe în vârstă de 31 de ani, mamă a trei copii, care vizita insula Bermuda din Marea Britanie, a fost scoasă din apă vineri după ce s-a înecat în timp ce înota în larg. Doamna Chibwe a fost scoasă din apă în jurul orei 16.45, și a fost transportată cu o ambulanță la spitalul King Edward VII Memorial, însă a fost declarată moartă la scurt timp după aceea. 

Strângere de fonduri pentru repatrierea Amandei

Familia ei devastată a inițiat o strângere de fonduri pentru repatrierea corpului ei în Marea Britanie. Pagina GoFundMe pentru Amanda "Pinky" Chibwe, în vârstă de 31 de ani, a primit 8.582 de lire sterline din obiectivul de 10.000 de lire sterline în cele trei zile de când a fost lansată.

Familia ei devastată a inițiat o strângere de fonduri pentru repatrierea corpului ei în Marea Britanie

Familia ei devastată a inițiat o strângere de fonduri pentru repatrierea corpului ei în Marea Britanie

[Sursa foto: Mirror]

"Astăzi, cuvintele îmi lipsesc, deoarece am pierdut în mod tragic un suflet frumos și vibrant, singura și unica mea soră. Amanda a călătorit în străinătate în vacanță și, din păcate, s-a înecat. Ajutorul a venit, dar ea a murit mai târziu în spital. A lăsat în urma ei 3 copii frumoși", a scris pe pagina ei Denia Chibwe, sora doamnei Chibwe.

Citește și: Șocant! O fetiță de doar 13 ani a murit în timp ce se uita la televizor. Gestul impresionant pe care l-au făcut părinții ei după deces

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Ne dorim ca ea să se întoarcă acasă la noi, acolo unde îi este locul. Am aprecia cu adevărat orice ajutor, deoarece știu că a atins atât de multe vieți cu bunătatea, râsul și sufletul ei grijuliu", a mai adăugat aceasta.

Familia Amandei, devastată de durere

Multe comentarii și-au exprimat șocul și durerea față de deces și au oferit cuvinte de consolare familiei Chibwe.


Un comentator a scris: "Amanda, ai fost o fată atât de autentică, nu am nimic rău de spus despre tine. Cea mai reală dintre toate, foarte dulce cu un spirit iubitor, îmi voi aminti mereu de tine așa. Condoleanțe familiei și prietenilor tăi în special".

Poliția din Bermude spune că nu tratează moartea ei ca fiind suspectă. Cu doar câteva ore mai devreme, s-a aflat că un pensionar britanic a murit în timp ce făcea scufundări în Filipine.

Poliția din Bermude spune că nu tratează moartea ei ca fiind suspectă.

Poliția din Bermude spune că nu tratează moartea ei ca fiind suspectă

[Sursa foto: Mirror]

Derek Arthur Silverthorne, în vârstă de 79 de ani, din Brighton, a fost găsit în mod tragic inconștient în apa insulei izolate Bisucay din Cuyo de către un feribot care trecea prin zonă. Expatriatul, care făcea parte din asociația locală de sporturi nautice era cunoscut sub numele de Bill de către prieteni, și a fost văzut ultima dată în viață înotând sâmbătă dimineața.

Citește și: Urma să devină mireasă, dar a ales să-și omoare iubitul octogenar: „Am dormit cu cadavrul 3 nopți”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El a fost găsit mai târziu în acea zi și gărzile de coastă au încercat să îl resusciteze, dar a fost declarat mort la fața locului.
Cel mai bun prieten al lui Bill, Jimmy, de la Asociația de sporturi nautice din Cuyo, l-a descris ca fiind "cea mai fericită persoană" într-un omagiu emoționant.

"Încă nu ne vine să credem ce i s-a întâmplat. Bill era cea mai fericită persoană pe care o cunoșteam. Iubea marea și iubea scufundările. Nu pot da mai multe detalii despre cum a murit", a spus bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si