Natasha Schofield, o mama de 47 de ani, nu s-a gandit la familia pe care o lasa in spate si a decis sa se sinucida chiar in timupl vacantei in care era alaturi de sotul ei. Femeia a recurs la gestul dramatic imediat dupa cina pe care a luat-o cu sotul ei. Dupa ce acesta si-a dat seama a declansat alarma si vasul s-a intors. Politia a inceput imediat sa ii caute trupul neinsufletit in apa.

Anchetatorii au cautat semne care ar fi putut s-o determine pe femeie sa actioneze astfel pana si pe contul ei de Facebook. Ultima sa postare, un comentariu pe pagina unui hipnoterapeut, le-a atras atentia în mod deosebit.

"Sedintele cu tine mi-au salvat viata! Am devenit mai calma, am inceput sa-mi limpezesc gandurile. Pentru toti cei care se gandesc sa-si faca o programare am un singur mesaj: Nu mai asteptati, programati-va acum! Doamna doctor este minunata si cred ca are toate sansele sa fie raspunsul pe care-l cautati!", a scris Natasha.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poltistii au renuntat la cautari, pentru ca trupul femeii este de negasit si spun ei, nimeni nu ar fi putut sa reziste atata timp in apa foarte rece. 

Familia trece prin clipe cumplite, iar copiii nu inteleg cum mama lor a putut sa faca un asemenea gest. 

Sursa: realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si