Laura Cucoranu a spus ca la inceputul lunii decembrie a fost anuntata ca fiul ei a cazut pe scari si a fost chemata la scoala. Ajunsa acolo, femeia a avut un soc. Baiatul era intins pe o banca, plangea si nu isi putea deschide ochii. "Cand am intrat in clasa, copilul meu era intins pe o banca. Era lovit la nas si cap, plangea, tinea ochii inchisi si avea urme de sange pe fata.

Il intrebam daca ma vede si imi raspundea repetitiv '2 fetite, 2 fetite m-au impins'. E a doua oara cand ajunge la Urgente direct de la Scoala. Prima oara a fost impins cu pumnul in fgura de catre un coleg care dorea sa il faca sa taca.", a povestit femeia.

Totusi, invatatoarea responsabila cu clasa a spus ca baiatul s-a aruncat singur pe scari si ca de aia era in acea stare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Mama lui spune ca a incercat sa ia masuri ca aceste lucruri sa nu se mai intample, fiul ei fiind pedepsit constant la scoala si a spus ca invatatoarea i-a motivat ca baiatul "stie, dar nu vrea sa vorbeasca corect romaneste". Mama a depus plangeri la conducerea Scolii Generale din Zadareni, dar pana acum aceste plangeri n-au avut niciun rezultat.

Imaginile cu starea baiatului vorbesc de la sine

si, speram, ca organele abilitate sa faca ceva in acest sens. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si