Calvarul Madalinei Badea Ciupitu a inceput in martie, atunci cand a adus pe lume un baietel la Spitalul Judetean Arges, dar micutul a murit la trei zile de la nastere.

"L-am nascut perfect sanatos. Am avut sarcina urmarita tot timpul. A primit nota 9 la nastere si totul decurgea normal. Am vazut ca are o zgarietura la picior si de aici i-a putrezit piciorusul. Dar nu au facut nimic.

Un medic mi-a zis ca daca ii incizau cangrena imediat dupa ce a aparut, nu se mai dezvolta. Daca ii faceau antibiotic, scapa. E o bacterie luata din spital. Copilul meu nu a parasit spitalul cat a trait. Nu avea de unde. Camera ATI era infecta, murdara si cu aparatura veche", a declarat femeia, noteaza cei de la Mediafax.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In momentul de fata ea a sesizat autoritatile si urmeaz asa primeasca un raspuns. Au trecut noua luni de la tragedie, dar pana acum ancheta nu a fost finalizata. Madalina a spus ca merge pana la CEDO, numai sa i se faca dreptate.

Ea mai are un copil de sase anisori. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si