Close sidebar
Close sidebar

O mama din Botosani a folosit "batista bebelusului", iar acum copilul ei e in stare grava. "E la Terapie Intensiva. Prognosticul e rezervat!"

Un bebelus din Botosani a ajuns in stare grava la spital dupa ce mama lui a facut un lucru pe care majoritatea parintilor il fac. Ea a vrut sa ii curete nasul fetitei sale de numai cinci luni, dar acest lucru ii poate aduce moartea micutei.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia a povestit ca fetitei ii curgea nasul pentru ca fusese racita si a apelat la celebrul dispozitiv numit "batista bebelusului". I-a pus ser fiziologic in nas pentru a-i curata narile si a inceput sa aspire. In acel moment, micuta s-a agitat si a inceput sa planga. A regurgitat si o parte din lapte i-a ajuns in plamani.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Speriata, femeia a sunat la 112, iar copilul a fost dus de urgenta la Spitalul din Iasi.

"Starea micutei este grava. Este internata pe sectia reanimare, iar prognosticul este rezervat", a precizat pentru cei de la stiri.botosani.ro un reprezentant al Spitalului de Copii din Iasi. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI