O femeie a fost arestată după ce și-ar fi ucis cele trei fiice minore într-un apartament din Hong Kong. Cele trei fetițe, în vârstă de 2, 4 și 5 ani, erau inconștiente, toate în același pat, când polițiștii au ajuns la apartamentul lor, conform Mirror.

Mama fetelor era incoerentă și vorbea despre fantome

Poliția s-a deplasat la proprietate după ce a primit un apel de la femeie, care a declarat că acestea au fost ucise de soțul ei.

Comisarul de poliție, Alan Chung a declarat că femeia și soțul ei erau despărțiți de aproximativ un an și că ei cred că femeia este vinovată de aceste crime. Copiii au fost declarați morți la un spital, iar cazul i-a șocat pe mulți din oraș, unde crimele violente sunt rare.

Citește și: Detalii șocante în cazul femeii găsite moarte în lada unui pat. Moartea acesteia a fost una violentă

Chung a spus că omorurile ar putea avea legătură cu relația tulbure cu soțul ei. sau că este posibil ca femeia să nu fi vrut ca cele trei fiice ale sale să fie îngrijite de alte persoane după divorț. El a spus că nu au fost găsite răni pe corpurile lor și că la locul faptei nu au fost găsite obiecte ascuțite sau droguri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cazul a șocat poliția, deoarece femeia părea normală atunci când poliția a ajuns la apartament și nu existau dovezi că ar fi avut o relație proastă cu fiicele sale.

Cazul a șocat poliția, deoarece femeia părea normală atunci când poliția a ajuns la apartament și nu existau dovezi că ar fi avut o relație proastă cu fiicele sale.

[Sursa foto: Mirror]


El a spus că a fost găsită o pernă pătată de sânge și că este posibil ca aceasta să fi fost folosită pentru a le sufoca pe copile. O sursă familiarizată cu cazul a declarat pentru South China Morning Post că femeia a mărturisit crimele, după ce anterior afirmase că soțul ei înstrăinat le-a ucis pe fete și a înjunghiat-o pe ea.

Femeia și copilele locuiau într-un apartament mic din Sham Shui Po, unul dintre cele mai sărace cartiere din centrul financiar.
Cazul a șocat poliția, deoarece femeia părea normală atunci când poliția a ajuns la apartament și nu existau dovezi că ar fi avut o relație proastă cu fiicele sale. Cu toate acestea, s-a dovedit ulterior că femeia era incoerentă și vorbea despre fantome, așa că a fost trimisă pentru o evaluare psihiatrică.

Citește și: Două femei, înjunghiate mortal de un bărbat, într-un mall din Hong Kong

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Chung a declarat că femeia a răspuns la ușă când au sosit polițiștii, dar ușa dormitorului era încuiată. Fetițele au fost găsite inconștiente pe un pat după ce ofițerii au spart ușa. Susan Chi, o voluntară care lucra la etajul al doilea al clădirii, a declarat pentru Post că a văzut polițiștii ținând în brațe o fetiță a cărei față era palidă, iar un alt copil era pe o targă. Ea a adăugat că ambele fete erau nemișcate când poliția le-a coborât în grabă pe scări.

"Mi s-a frânt inima când am văzut că acest lucru se întâmpla în fața ochilor mei", a spus Chi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si