Elena sustine ca a trait un adevarat cosmar alaturi de Francesco Menniti. Din acest motiv, a plecat din Italia cu copiii ei.

"Copiii nu intreaba niciodata de tatal lor, in schimb intreaba cand se vor intoarce la gradinita, la prietenii lor si acest drept legal al copiilor, dreptul la educatie le-a fost negat de catre statul roman prin deciziile luate impotriva lor"

, a spus tanara mama.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Nimeni nu ia in considerare binele suprem al copiilor mei, nimeni nu se gandeste ca Francesco Menniti m-a batut vara trecuta la domiciliul unde stau, de fata cu baietii. Ce se urmareste de fapt? Sa fiu omorata de catre un om ce s-a demonstrat agresiv si mincinos? Asta se urmareste in Romania?", a spus Elena. De ceva vreme Elena a fost anuntata ca trebuie sa achite in jur de 15.000

de lei in urma procesului pierdut.

"Mi se va opri 1/3 din salariu in fiecare luna. Aceasta suma de peste 150 de milioane in bani vechi reprezinta,1800 de euro cheltuieli de judecata ale lui Francesco Menniti, 5.000 de lei pentru statul roman ca am prejudiciat acest stat aducand copiii mei aici, cetateni romani, iar restul banilor fiind comisionul doamnei executor, comision exagerat, pe care il voi contesta in instanta de judecata.

Chiar daca mi s-a pus poprire pe salariu si in felul acesta se iau banii copiilor, doar pentru ei muncesc, eu am sa platesc, nu am incotro, mai ramane sa fiu arestata pentru ca am nascut doi copii", a completat Elena.

Citeste mai mult aici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si