Close sidebar
Close sidebar

O mama isi tine fiul mort in casa de cativa ani pentru ca vrea ca nepotii ei sa il cunoasca - "A murit prea devreme si acum am grija de el!"

Un caz de-a dreptul cutremurator are loc in Georgia, acolo unde o femeie a reusit sa ii socheze pe toti cu ceea ce face. Tsiuri Kvaratskhelia, din localitatea Bashi, isi tine fiul mort in casa de cativa ani.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea l-a pus intr-un sicriu si are grija zilnic de trupul neinsufletit. Baiatul femeii a murit la varsta de 22 de ani, iar familia a luat decizia de a nu-l ingropa ca fiii lui sa il cunoasca si sa ramana cu chipul sau in memorie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Mama tanarului foloseste balsam pentru a-l pastra cat mai bine, iar de cativa ani spala trupul copilului cu cearsafuri imbibate in alcool. Mai mult de atat, in fiecare an, de ziua lui, femeia ii schimba hainele pentru ca el sa "arate mai bine".

In curand se fac aproximativ 18 ani de cand ea face aceasta operatiune care pe multi ii poate soca. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI