Mama unui tânăr roman care a fost bătut într-o provincie din Spania în anul 2021 a căzut în genunchi, când a aflat cât vor sta în închisoare cei vinovați. 

”Îți mulțumesc Doamne pentru ceea ai făcut! Îți mulțumesc”, a strigat femeia după condamnarea spaniolilor.

Condamnați vinovați bătaie Alex Ioniță

Mama lui Alex Ioniță.

[Sursa foto: El Mundo]

Citește și: Profesor de matematică, reținut și acuzat de agresiune. Două minore de 14 şi 17 ani, mărturii șocante din timpul meditațiilor

Cum a fost atacat Alex?

Cinci dintre „Frații Koala” au comis infracțiunea de tentativă de omor, scrie cotidianul iberic El Mundo. Patru dintre 'Frații Koala' au fost condamnați la 20 de ani de închisoare și toți vor trebui să plătească despăgubiri de un milion de euro lui Alex Ioniță, tânărul român care a fost lăsat în comă pe 25 iulie 2021. Din păcate, tânărul se află în prezent în stare vegetativă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

De asemenea, atunci au mai fost implicați alți șase minori, care au fost deja judecați și condamnați la internare în centre speciale.

Judecătorii subliniază în sentință că inculpații au "ajuns la un acord comun" și cu "intenția de a-și pune capăt zilelor sau de a reprezenta posibilitatea de a face acest lucru" l-au înconjurat pe Alex Ioniță, un român de 23 de ani care se afla în parc. 

În cele din urmă, tânărul român a fost bătut cu diverse obiecte și lovit cu picioarele până când a rămas întins pe asfalt "cu o hemoragie mare la cap", mai precizează sursa citată.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l păstra în viață pe Alex, însă în ciuda îngrijirilor de specialitate, acesta nu și-a mai revenit complet. Mama lui, Ana Claudia, care locuia în Germania în momentul în care a fost agresat a fost alături de fiul ei, iar în tot acest timp a luptat pentru dreptatea lui.

Condamnați vinovați bătaie Alex Ioniță

El este Alex Ioniță, românul bătut de mai mulți tineri într-un parc din Spania.

[Sursa foto: El Mundo]

Citește și: Scene teribile în apropierea unui parc din Capitală! Un adolescent a vrut să-și omoare dealerul ca să nu mai plătească drogurile

Alexandru nu știe despre bătaia care îl ține acum țintuit la pat

Întregul atac a fost filmat de unul dintre tinerii acuzați și postat pe rețelele de socializare. Cele șase persoane condamnate pentru tentativă de omor vor trebui să despăgubească în solidar victima cu 1.071.509 euro, precum și pe părinții acesteia cu 20.000 de euro, cu toate că avocații familiei Ioniță au cerut ca cei vinovați să fie condamnați la închisoare pe viață. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Chiar dacă ar fi fost condamnați la închisoare pe viață, nu ne-ar da înapoi ce ne-au luat”,

spune mama lui Alex, Ana Claudia Ioniță, citată de site-ul Deia. Totodată, avocata a spus că nimeni nu vorbește cu Alex despre proces, deoarece devine foarte nervos. De altfel, el știe că se află în această situație din cauza unei căzături de pe bicicletă.

Momentan, sentința nu este definitivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si