Close sidebar
Close sidebar

O mamă s-a sinucis, cu copilul în brațe, în fața polițiștilor! Au izbucnit în lacrimi văzând cum cei doi mor sub ochii lor, în timp ce copilul o implora pentru viața lui

O tânără mama, în vârstă de 32 de ani, şi-a pus capăt zilelor, cu fiul său în braţe. Totul s-a întâmplat sub ochii îngroziţi ai poliţiştilor care au implorat-o să renunţe la gestul oribil.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Tragedia s-a produs pe un pod din oraşul Ibague, capitala departamentului Tolima din Columbia, acolo unde femeia şi-a luat copilul în braţe şi a ameninţat că se va arunca în gol. Tânăra mamă era amenințată cu evacuarea și a încercat să obțină amânare.

Femeia, identificată ca Jessy Paola Moreno Cruz, a fost implorată de poliţiştii sosiţi la faţa locului să nu comită gestul teribil.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: Un bebeluș a murit după ce a fost călcat pe cap de o fetiță de 10 ani! "Trebuie să ajungă la închisoare"- Drama uriașă trăită de tatăl micuțului!

tânăra a discutat cu oficiali columbieni, ore în șir, inclusiv din Ministerul Sănătăţii, care au încercat să o convingă să nu se arunce în gol de pe podul care avea o înălţime de peste 100 de metri.

Nimeni nu a reușit să o convingă să renunțe la gestul sinucigaș

Inclusiv copilul, un băieţel de 10 ani pe care femeia îl ţinea strâns în braţe, şi-a implorat mama să nu sară de pe pod.

După o oră de negocieri, femeia a decis să se arunce de pe pod, cu băiețelul în brațe, impactul cu solul fiind fatal.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI