"Sunt nouă cadavre la interior. Opt dintre ele sunt ale unor copii", a transmis guvernatorul provinciei Bursa, Yakup Canbolat, conform agenţiei de presă oficiale Anadolu.

Oficialul turc a menționat că victimele sunt cetățeni sirieni.

Citește și: Bătaie în centrul Capitalei: în altercație au fost implicați Mitică Dragomir și protestatarul Marian ”Ceaușescu”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Canalele mass-media din Turcia au precizat că este vorba de o mamă cu cei şase copii ai ei cu vârste între 1 şi 10 ani şi doi nepoţi de 11 şi 12 ani.

Tatăl s-a intoxicat încercând să le salveze viețile

Tatăl familiei, care abia se întorcea acasă după ce fusese prezent la o înmormântare la Istanbul, s-a intoxicat cu fum încercând să-şi salveze familia, notează jurnaliști de la Anadolu.

Edilul orașului, Alinur Aktas, a transmis prin intermediul unui mesaj pe Twitter că incendiul, declanşat cu puţin timp înainte de miezul nopţii, a pornit probabil de la o sobă cu lemne din apartamentul în care locuia de circa o lună şi jumătate familia siriană, care se refugiase în Turcia încă din anul 2017.

Citește și: Un TIR condus de un cetăţean ucrainean a ricoșat în curtea unei case

Cel puţin 3,7 milioane de refugiaţi sirieni trăiesc oficial în Turcia, veniţi în cea mai mare parte după începutul războiului din Siria, în 2011.

Citește și: Un polițist de frontieră bulgar a fost împușcat mortal în timp ce inspecta gardul de la granița cu Turcia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si