O femeie în vârstă de 39 de ani și-a ucis bebelușul la câteva ore după ce l-a născut. Mama și-a îgropat de viu bebelușul, în curtea unei case. La doi ani de la oroarea pe care a comis-o, femeia s-a predat singură poliției, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Și-a îngropat bebelușul de viu, iar după doi ani s-a predat polițiștilor

Incidentul șocant a avut loc în localitatea Nehoiu, din județul Buzău. În urmă cu doi ani, o femeie în vârstă de 39 de ani năștea un băiețel în beciul unei case.

La câteva ore de la naștere, femeia a săpat o groapă în curte, între niște ziduri și a îngropat bebelușul, de viu.

Citește și: O femeie și-a abandonat cei trei copii, în aceeași zonă, la câțiva ani distanță. Ultimul bebeluș lăsat în voia sorții a fost Elsa, care avea doar o oră de viață

O mamă și-a îngropat bebelușul viu, abia născut, în curte

[Sursa foto: istockphotos]

După doi ani de la oroarea comisă, aceasta s-a predat poliției. În urma audierilor, femeia a fost lăsată în libertate. Conform aceleiași surse, autoritățile așteaptă rezultatele expertizei psihice și ale expertizei medico-legale. Dacă se va constata că femeia nu a avut discernământ la momentul comiterii faptei, aceasta ar urma să fie internată într-un spital. În cazul în care rezultatele ar confima că a avut discernământ, femeia ar urma să fie acuzată de omor, pentru uciderea bebelușului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

„Până la efectuarea expertizei psihiatrice, femeia este în libertate. Localnicii din Nehoiu sunt îngroziți de fapta femeii", ar fi declarat un prim-procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, potrivit aceleiași surse.

Citește și: "Simt că suntem mai aproape ca niciodată". O femeie și-a obligat mama și fratele să mănânce din cenușa bunicii lor. Totul a început, de fapt, ca o farsă

O mamă și-a îngropat bebelușul viu, abia născut, în curte

[Sursa foto: istockphotos]

Femeia ar mai avea cinci copii. Din păcate, unul dintre micuți ar fi murit la trei luni de la naștere.

Aceasta s-ar fi despărțit de tatăl acestora în urmă cu șase ani, iar printr-o hotărâre judecătoarească, copiii au fost plasați în custodia paternă. După despărțirea de bărbatul cu care a avut cinci copii, femeia ar fi ajuns pe străzi. Aceasta locuia prin poduri sau prin grajdurile vecinilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si