Incidentul a avut loc in 2013, iar femeia a fost cea care a sunat la numarul de urgenta 911 si a spus ca "Tocmai mi-am ucis fiul. Satana venea dupa mine".
In momentul comiterii crimei, sotul fiica femeii dormeau. Thomas nu putea sa adoarma si a rugat-o pe mama lui sa iasa afara cu el si sa priveasca stelele. La scurt timp, femeia a mers in bucatarie si a luat un cutit pentru decojit cu care si-a injunghiat fiul de aproximativ 55 de ori.
Femeia era adepta cultului Wicca, misterioasa religie a vrajitoarelor. Anchetatorii au stabilit atunci ca mama nu a avut discernamant in momentul savarsirii faptei. Femeia nu avusese pana atunci probleme psihice, iar in momentul sosirii politistilor ea a fost lucida.
Sentinta in acest caz va fi pronuntata pe 5 ianuarie, anul viitor, scrie Daily Mail.

Incidentul a avut loc in 2013, iar femeia a fost cea care a sunat la numarul de urgenta 911 si a spus ca "Tocmai mi-am ucis fiul. Satana venea dupa mine". In momentul comiterii crimei, sotul si  fiica femeii dormeau. Thomas nu putea sa adoarma si a rugat-o pe mama lui sa iasa afara cu el si sa priveasca stelele.

La scurt timp, femeia a mers in bucatarie si a luat un cutit pentru decojit cu care si-a injunghiat fiul de aproximativ 55 de ori. Femeia era adepta cultului Wicca, misterioasa religie a vrajitoarelor. Anchetatorii au stabilit atunci ca mama nu a avut discernamant in momentul savarsirii faptei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Femeia nu avusese pana atunci probleme psihice, iar in momentul sosirii politistilor ea a fost lucida. Sentinta

in acest caz va fi pronuntata pe 5 ianuarie, anul viitor, scrie Daily Mail.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si