Cazul tulburător a avut loc în oraşul Catania din Sicilia. O româncă de 45 de ani a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că şi-a lăsat fiul paraplegic mai multe ore în soare, atât de multe ore încât bietul copil a decedat.

Femeia a anunțat autoritățile după 36 de ore de la deces

Momentan nu se știe dacă femeia l-au uitat pur şi simplu în arşiţa soarelui, aceasta fiind cunoscută ca având probleme cu băutura, sau dacă a fost un act premeditat.

Cert este că românca a anunţat poliţia abia după 36 de ore, iar carabinierii, ajunşi în locuința femeii românce, au găsit băiatul pe pat, decedat, într-o cameră cu aerul condiţionat pornit.

Citeste si: Tragedie. Fotbalist de 19 ani din echipa națională a Afganistanului, printre cei care au căzut din "avionul morții" la Kabul

Cazul morții băiatului este unul suspect

Potrivit publicaţiei La Stampa, modul în care femeia a justificat decesul copilului, dar şi declaraţiile contrdictorii ale acesteia, au ridicat suspiciuni, aşa că militarii au cerut autopsia băiatului.

Astfel, s-a aflat că băiatul care era din păcate și bolnav, a murit în jurul datei de 15 august, din cauza expunerii prelungite la soare. La acea dată, în Sicilia s-au înregistrat temperaturi record.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Temperaturi îngrozitor de ridicate în Italia[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O familie întreagă a fost descoperită moartă. Cadavrele lor au fost găsite pe un traseu montan

Băiatul suferea de tetrapareză spastică

Băiatul suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever, motiv pentru care nu a putut să-și salveze viața. Mama minorului este acum principala suspectă în cazul de crimă și este anchetată de procurori.

Potrivit parchetului, „suspecta, în calitate de părinte, și-a abandonat fiul în vârstă de 14 ani, pe care îl avea în custodie exclusivă (de fapt, tatăl decedase), o persoană incapabilă să se întrețină singură din cauza unor afecțiuni psihice și fizice, întrucât suferea de tetrapareză spastică și retard mintal sever; fapta sa ar fi constat în lăsarea minorului expus în mod prelungit la razele soarelui pentru o perioadă considerabilă de timp, ceea ce a dus la decesul acestuia”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si