Femeia are 39 de ani și este din Marea Britanie. Ea este acuzată de faptul că și-a neglijat fiul de 7 ani și l-a lăsat să moară, în timp ce ea era sub influența substanțelor interzise. Băiatul care era diagnosticat și cu astm bronșic a fost găsit fără viață în afara casei, pe vreme o vreme friguroasă.

Citeste si: VIDEO| Proba practică a examenului auto s-a sfârșit tragic pentru o femeie din Brăila. S-a ciocnit frontal cu un alt autoturism

Minorul a fost găsit decedat în fața casei din Birminghan, unde locuia împreună cu mama lui. Tragedia a avut loc în noiembrie 2017, într-o zi extrem de rece. A fost declarată cea mai rece zi din acel an. Medicii veniți la fața locului au aflat că băiatul a suferit un stop cardiac. În ciuda tuturor eforturilor, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe băiat și au fost nevoiți să declare decesul.

Ce s-a întâmplat cu femeia

Laura Heath, mama copilului, a fost prezentată în fața instanței și a fost pusă sub acuzare de neglijență. Un clip video care este viral arată cum femeia consuma substanțe interzise, potrivit The Sun. Procurorii au spus că ea nu s-a ocupat de îngrijirea copilului și nu i-a administrat medicamentele necesare de două ori pe zi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bătrân dat dispărut, găsit de localnici și autorități. Bărbatul intrase în hipotermie

Inculpata este acuzată că și-a expus copilul la factori declanșatori ai bolii, cum ar fi fum, praf și temperaturi scăzute și afectarea propriei abilități, prin consumul substanșelor interzise și prin faptul că nu a solicitat ajutor medical atunci când simptomele lui de astm nu erau sub control.

Citeste si: VIDEO| Un român a fost arestat în Spania fiind acuzat că a ucis un milionar american

Laura neagă acuzația de omor din culpă din neglijență gravă și alte patru acuzații de violență împotriva copiilor între 12 aprilie și 26 noiembrie 2017.

Citeste si: Avocata lui Ahmed Sami El Bourkadi aruncă în aer o ipoteză halucinantă, în plină anchetă: "Nu e cuțit cu ce s-a dat"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si