Tragedia a avut loc în Wichita, în mai anul trecut, când femeia şi-a pierdut cumpătul din cauza faptului că băiatul refuza să mănânce.

Elizabeth l-a forțat pe fiul ei, Anthony, să mănânce un hot-dog, însă acesta a tot refuzat. Când a văzut că micuțul refuză, femeia a început să-l lovească şi a făcut acest lucru în continuu.

Citeste si: S-a aflat cine este șoferul care a provocat carnagiul din Ialomița în care 10 oameni au murit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Imaginile durerii: familiile victimelor din Ialomița își iau rudele de la morgă

Citeste si: Rona Hartner s-a căsătorit! Artista și Herve au plecat acum în luna de miere

După ce a scăpat de loviturile mamei, Anthony a început să fie lovit de partenerul de viaţă al femeii, iar Elizabeth a refuzat să intervină şi să-i ia apărarea micuţului.

Vecinii i-au alertat de polițiști, auzind strigăte din casa acestora, oamenii legii l-au găsit pe micuţ fără suflare. Acesta a fost transport la spital, dar era deja prea târziu.

Anthony avea mai multe oase rupte, leziuni şi hemoragie la nivelul creierului.

Elizabeth a recunoscut crima şi două infracţiuni de abuz, fiind condamnată la 19 ani şi cinci luni de închisoare.

Iubitul ei nu a recunoscut implicarea în acest caz, însă magistrații l-au găsit vinovat de crimă și a fost condamnat la 49 de ani de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si