O mamă și-a schimbat părerea în legătură cu numele fiicei ei după ce a cerut păreri online de la străini. Unii oameni au fost de acord cu numele fetiței, alții au spus că este oribil.

Viitoarea mămică a cerut „păreri sincere” despre numele Twyla și a explicat că se gândește să îl folosească atunci când copilul va veni pe nume. Ea a vrut să vadă dacă oamenii îl asociază cu ceva.

„În căutarea unor păreri SINCERE. La ce te gândești când auzi numele Twila/Twyla (ambele pronunțate Tw-eye-luh)? Îl asociezi cu ceva? SAU ce fel de persoană vă imaginați când auziți numele? Mulțumesc tuturor!", a scris viitoarea mămică pe Reddit.

Citește și: Zile libere august 2023: Angajații au o nouă mini-vacanță!

„Urăsc acest nume”

Internauții au avut păreri diverse cu privire la numele viitorului copil al femeii. Cei mai mulți și-au amintit de serialul TV Schitts Creek în care unul dintre personaje se numeste Twyla, iar alții s-au gândit la o cântăreață pe nume Twila Paris, o dansatoare pe nume Twyla Tharp, dar și franciza Twilight. Alți oameni au spus că numele ales de ea le dă sentimentul că fetița ar fi o „vrăjitoare” sau o „hipioată”, iar alții au considerat că asocierile menționate mai sus sunt „grozave”,

potrivit Mirror.

Mai multe persoane au spus că acest nume „nu este o opțiune” și că ar trebui să se gândească la un alt apelativ. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

O mamă și-a schimbat părerea cu privire la numele fiicei ei, după ce a cerut păreri pe internet: „Am găsit un nume incredibil de copil, însă unii spun că e atât de rău încât nu ar trebui să-l iau în considerare”

O mamă și-a schimbat părerea cu privire la numele fiicei ei, după ce a cerut păreri pe internet: „Am găsit un nume incredibil de copil, însă unii spun că e atât de rău încât nu ar trebui să-l iau în considerare&rdquo[Sursa foto: Unsplash]

„Nu-mi place deloc. Adică l-ai putea folosi ca al doilea nume, dar ca prenume nu este o opțiune”

„Nu sunt fan. Sună oarecum inventat, nu este foarte drăguț și nu s-ar potrivi unei femei mature și cu atât mai mult unui copil mic”

„Am auzit numele ăsta și îl urăsc. Trebuie să fiu de acord cu acea persoană,sună inventat", au spus oamenii pe internet.

Mămica a primit și păreri pozitive

Este de precizat că nu toți internauții au avut păreri negative. Mulți dintre ei au spus că preferă numele Twyla și nu Twila. Unii oameni au spus că le-a plăcut senzația „eterică” pe care o au atunci când aud acest nume.

„Îmi place acest nume, este atât de frumos și de fapt unic. Îmi imaginez o femeie superbă, fină, misterioasă când o aud pe Twyla!”, a spus o persoană.

Unii oameni au menționat că acest nume sună destul de comun în sudul SUA și că deși sună drăguț pentru un copil mic acest apelativ, unei femei nu i s-ar potrivit.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: A scăpat cu viață în mod miraculos! O femeie a fost prinsă în gura unui crocodil timp de 90 de minute! „Începuse să mă scufunde sub apă”

Internauții i-au sugerat să folosească un nume mai comun precum Willa sau Tallulah.

„Mie mi se pare că este un nume de copii mici. Este drăguț pentru un copil de 5 ani, dar nu îmi pot imagina o persoană de 50 de ani cu numele Twyla. Pare pur și simplu bizar și sunt nu sunt sigur că fetița ar aprecia numele la fel de mult ca tine”, a concluzionat altcineva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si