Close sidebar
Close sidebar

O mamă şi-a ucis bebeluşul, l-a lăsat într-un parc şi apoi a fugit din ţară

O femeie în vârstă de 48 de ani din Miercurea Ciuc și-a ucis bebelușul nou născut, iar mai apoi l-a aruncat într-un parc și a fugit din țară.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul șocant s-a petrecut în urmă cu 4 luni, iar oamenii legii abia acum au reușit să o identifice pe femeia care a comis oribila crimă.

Medicii legişti au descoperit că bebeluşul s-a născut sănătos, însă a fost asfixiat, iar poliţiştii din Harghita au descoperit că cea care l-a ucis pe copil este o femeie de 48 de ani, din Miercurea Ciuc, conform Observator. 

După ce a comis fapta, femeia a fugit în străinătate. Poliţiştii au anunţat că au identificat-o pe femeie şi au aflat şi ţara în care se află, urmând ca pe numele acesteia să fie emis un mandat de urmărire internaţională.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pentru fapta ei, femeia din Miercurea Ciuc riscă până la cinci ani de închisoare.

sursa foto: Observator 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI