Close sidebar
Close sidebar

O mamă şi-a ucis fiul de doar 5 ani, ca să se răzbune pe fostul iubit: "Îți promit că nu-l vei mai vedea"

O femeie de 38 de ani din Anglia şi-a ucis fiul de doar cinci ani, după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

Stefania Pavel,

O femeie de 38 de ani din Anglia şi-a ucis fiul de doar cinci ani, după ce s-a despărțit de tatăl copilului.

[Sursa foto: Daily Mail]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Claire Scanlon, în vârstă de 38 de ani, este acuzată că și-a bătut fiul Dylan înainte de a-i administra o doză fatală- de nouă ori mai mare decât cea necesară pentru a ucide un adult- de un antidepresiv numit Mirtazapine, care îi fusese prescris, conform Daily Mail.

Femeia l-a bătut pe copil după ce i-a administrat drogurile fatale

Scanlon a susținut că Dylan și-a luat singur medicamentele antidepresive. Ea neagă acuzațiile de crimă și cruzime față de copii.
Dylan a fost găsit mort în casa familiei de pe Elm Road, Limeside, Oldham, în jurul orei 18:20 pe 31 decembrie anul trecut. Tribunalul Minshull Street Crown Court din Manchester a auzit cum Scanlon a fugit de la adresa casei unchiului ei cu câteva minute înainte pentru a spune că Dylan nu respira și nu se mișca.

Citește și: Un bărbat din Hunedoara a fost lovit cu toporul în cap. Agresorul a fost arestat

De asemenea, l-a sunat pe tatăl lui Dylan, Gary Keenan, pentru a-i spune că fiul lor nu răspunde. Dylan a fost găsit fără viață pe patul dublu din dormitorul principal, cu vânătăi "semnificative" pe cap și pe corp. Lisa Wilding, KC, procuror, a declarat juriului că aceste leziuni nu au fost responsabile pentru moartea lui Dylan, deoarece rapoartele toxicologice au arătat ulterior că acesta fusese otrăvit cu drogul.

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Scanlon a susținut că Dylan și-a luat singur medicamentele antidepresive.

[Sursa foto: Daily Mail]

'Acuzarea spune că Claire Scanlon a făcut pasul suprem pentru a-l lua pe Dylan de lângă fostul ei partener. Ea l-a hrănit în mod deliberat cu medicamentul care l-a ucis. De asemenea, în furia ei, l-a bătut pe Dylan cu suficientă forță pentru a-i provoca vânătăi musculare pe ambele părți ale capului și pe față', a declarat ea juriului.

Doamna Wilding a declarat că Scanlon a devenit 'furioasă și deprimată' în urma despărțirii sale de domnul Keenan după ce acesta a plecat să locuiască cu o altă femeie în timp ce 'ea se lupta emoțional, practic și financiar ca părinte singur'.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei din Berceni. Fosta soție a presupusului criminal a fost audiată: „Era agresiv şi cu copilul”

Într-un mesaj vocal din 15 decembrie 2022, ea a spus: "Îți promit că nu-l vei mai vedea niciodată. Îl vei vedea. La revedere. Du-te și bucură-te de viața ta'. Dna Wilding a declarat în fața instanței că un bilet găsit ulterior de poliție într-un sertar din dormitor sugera că Scanlon "plănuise ca atât ea, cât și Dylan să moară".  

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În bilet scria: "Nu-i lăsa să ne vadă, doar incinerează-ne. Toate acestea ar fi putut fi evitate dacă Gary și toată familia lui ne-ar fi lăsat în pace". De asemenea, poliția a recuperat pachete goale de droguri din casa familiei și saci negri de gunoi care conțineau sute de fotografii cu Dylan, luate din albume foto.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI