Close sidebar
Close sidebar

O mamă și-ar fi omorât fiica de 4 ani, după ce a obligat-o să stea timp de 3 zile în picioare într-o spălătorie

O femeie este acuzată că și-a ucis fiica în vârstă de patru ani, după ce a obligat-o să stea în picioare timp de trei zile într-o spălătorie ca și pedeapsă.

Andreea Bolocan,

Copilă abuzată înainte de moarte [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Copila în vârstă de doar 4 ani, pe nume Majelic Young, a murit anul trecut, însă poliţiştii i-au găsit rămășițele abia în luna mai a anului 2021.

Abia acum a ieşit la iveală faptul că fetiţa a fost abuzată înainte de moartea sa. Un asistent social a chemat poliția la casa lui Young din Charlotte, Carolina de Nord, unde oamenii legii au dat peste cadavrul copilului îngropat în curtea din spate, potrivit WSOC-TV.

Citeste si: Crimă teribilă: doi copii și un bătrân au fost uciși pe loc

În raport, sora lui Majelic, în vârstă de 13 ani, susține că mama lor, Malikah Bennett, a forțat-o pe copilă să stea în spălătorie timp de trei zile la rând, în august 2020. Fetei nu i s-a permis să se așeze sau să plece și, în timp, respirația ei a devenit din ce în ce mai grea, a povestit sora lui Majelic.

Apoi, în ziua în care Maejlic a murit, aceasta făcuse în pantaloni și în cele din urmă a căzut din cauza epuizării şi s-a lovit la cap, a mai declarat sora victimei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După ce a decedat Majelic, mama ei i-a spălat corpul, l-a așezat în două pungi de plastic și l-a lăsat în SUV-ul ei timp de aproximativ cinci zile.

Copilă abuzată înainte de moarte [Sursa foto: PixaBay]

Sora victimei a fost forțată de către mamă să o îngroape

Bennett a săpat apoi o groapă în curtea din spate și a forțat-o pe cealaltă fiică de 13 ani să-și îngroape sora mai mică. Nouă luni mai târziu, când poliția a percheziționat

curtea, pe 21 mai 2021, au găsit rămășițele împreună cu o lopată.

Lucille Puckett, un prieten de familie, a descris abuzul și moartea lui Majelic drept o „tortură”.

„Și să văd de fapt mandatul de percheziție, m-a durut”, a spus Puckett, numind-o pe fetiţă moartă, Jelly.

„Nu văd ca acest lucru să i se întâmple doar lui Jelly. Nu știm câți copii sunt pierduți în sistem sau ar fi putut să se confrunte cu aceeași situație", a mai spus Puckett.

Citeste si: Un român de 23 de ani a speriat Spania. Și-a ucis iubita de 17 ani și a aruncat bucăți din cadavrul ei prin oraș

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Luna trecută s-a ţinut un priveghi pentru Majelic. Zeci de oameni au participat cu lumânări, flori și baloane violete. Tatăl și bunica lui Majelic au aprins lumânări pentru ea.

Femeia ucigașă a fost acuzată pentru crimă de gradul I

Bennet, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată de crimă de gradul I, abuz de copii, vătămare corporală și tăinurea de fapte, potrivit WSOC-TV. De asemenea, mama lui Bennett, Tammy Taylor Moffett, în vârstă de 53 de ani, a fost acuzată că a tăinuit crima şi a fost părtaşă după comiterea faptei.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI