Close sidebar
Close sidebar

O mama si bebelusul acesteia, grav raniti intr-un accident de masina provocat de un sofer vitezoman

O tanara de 32 de ani si bebelusul acesteia de doar un an si sase luni au ajuns in stare grava la spital, dupa ce o masina i-a acrosat in timp ce traversau regulamentar. Soferul, un barbat de 64 de ani, este anchetat pentru vatamare corporala din culpa.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un sofer care a apasat mai mult decat trebuia pedala de acceleratie, nu a mai reusit sa franeze la timp in dreptul unei treceri de pietoni, lovind cu masina o femeie care traversa strada cu copilul in brate, potrivit Adevarul.

”Un barbat de 64 ani, din Galati, conducand autoturismul pe strada Prelungirea Brailei, cu directia de deplasare spre strada Frunzei, a surprins si accidentat o femeie de 32 ani, care tinea in brate un copil minor de un an si 6 luni si traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni”, a declarat Crina Dragu, purtatorul de cuvant al IPJ Galati. Femeia  si copilul au fost transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI