Close sidebar
Close sidebar

O mama si fiica sa de numai 4 ani au fost rapite de pe strada de un clan de romi. Ce rascumparare au cerut vinovatii?

Sase membri ai unui cunoscut clan de romi au fost condamnati dupa ce au rapit de pe strada o mama si pe fetita ei de 4 ani.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Curtea de Apel Bacau a dispus condamnarea definitiva a sase membri a clanului Stanescu, din comuna Grajduri Iasi  pentru lipsire de libertate de santaj. O mama si fiica ei de 4 ani au trait clipe de groaza pe strazile din orasul vasluian Negresti, unde au fost transportate, dupa ce au fost rapite.

Cazul s-a aflat in atentia autoritatilor timp de doi ani de zile, cei sase membri ai clanului Stanescu (o femeie si cinci barbati) si taximetristul care i-a ajutat la rapire au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Roman in iunie 2016, sub acuzatia de lipsire de libertate in mod ilegal, loviri si alte violente, santaj precum si complicitate la aceste infractiuni.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Rapirea care a declansat un veritabil razboi intre clanurile de romi din Grajduri si Horia (Neamt), a avut loc in martie 2016. Potrivit anchetatorilor, unul dintre membrii clanului Stanescu a decis sa o rapeasca pe fiica si nepoata liderului romilor din Horia (clanul Copot). Astfel, spera ca acesta din urma isi va folosi influenta pentru a-l ajuta pe Busuioc Stanescu sa isi recupereze concubina care se mutase in satul Horia.

Stanescu fusese plecat in strainatate, iar la intoarcere a descoperit ca femeia, alaturi de care avea un copil, l-a parasit, fiind implicata intr-o alta relatie de concubinaj cu un barbat din satul Horia, Neamt.

Mama si fiica au fost transportate in orasul Negresti, fiind terorizate si lovite. Dupa ce au fost plimbate pe strazile din Negresti, in asteptarea unui raspuns privind rascumpararea, cele doua victime au fost mutate intr-un alt autoturism, inmatriculat in Finlanda si transportate in localitatea Grajduri.

Aici, initial au fost ascunse intr-unul dintre palate, ulterior fiind mutate intr-o alta locatie, pentru a nu fi gasite. Ulterior, mai multi membri ai clanului Copot, impreuna cu fosta concubila si fiul lui Busuioc Stanescu, s-au deplasat la Grajduri.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI