O femeie în vârstă de 68 de ani și fiul său de 51 de ani au murit în dimineața zilei de duminică, după ce un șofer a pierdut controlul mașinii într-o curbă. 

Bărbatul a fost lovit în plin de mașină, care a ricoșat într-o alta, care, la rândul ei, a lovit-o pe femeie. Totul s-a petrecut în comuna Turburea din județul Gorj.

Mamă și fiu, uciși în fața casei

Conform primelor informații, victimele au fost ucise chiar în fața casei în care locuiau. În plus, femeia și bărbatul urmau să plece la biserică.

Mai multe echipaje de salvare au fost solicitate să intervină la locul tragediei. În plus, un elicopter SMURD a intervenit pentru a prelua victimele.

tragedie gorj

Totul s-a petrecut într-o comună din Gorj.

[Sursa foto: arhivă]

Citește și: VIDEO. Un șef din Poliția Teleorman a fost reclamat că a condus beat. Colegii săi nu l-au testat pentru alcoolemie, deoarece bărbatul a plecat și a fost de negăsit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„În jurul orei 08:00, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs pe raza comunei Turburea, satul Cocorova, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă şi a

lovit două persoane care erau pietoni”, potrivit ISU Gorj, relatează gorjexpress.ro

La locul tragediei s-au deplasat și două autospeciale pentru descarcerare, dar și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj și patru ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. În urma impactului violent, cele două victime se aflau în stare de inconștiență.

„Este vorba despre un bărbat in varsta de 51 de ani si mama acestuia in varsta de 68 de ani.

Barbatul a suferit leziuni incompatibile cu viata de la impact, iar femeii i-au fost aplicate manevre de resuscitare fiind solicitat și un elicopter SMURD din cadrul punctului aeromedical Craiova pentru a o prelua in cel mai scurt timp. Din pacate, eforturile echipajelor de interventie au fost fara succes, constatand-se decesul femeii”, au mai informat reprezentanții ISU Gorj.

În autoturism se aflau șoferul, un bărbat de 24 de ani și mama acestuia de 43 de ani. Tânărul a fost evaluat medical la fața locului, însă a refuzat să meargă la spital, iar mama acestuia nu a suferit leziuni, conform surselor citate.

tragedie gorj

Victimele au fost ucise chiar în fața casei în care locuiau.

[Sursa foto: arhivă]

Ce spun autoritățile despre tragedie

Autoritățile din Gorj au anunțat că șoferul autoturismului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice la momentul tragediei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Doi tineri au căzut cu mașina în Dunăre, din cauza unei manevre nereușite. Șoferul nu avea permis de conducere

„Din primele verificări efectuate de polițiștii aflați la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din comuna Căpreni, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe D.C.

48 Cocorova, din direcția localității Bulbuceni către Poiana, ar fi pătruns pe contrasens, acroșând un pieton (bărbat), în vârstă de 51 de ani și un autoturism care se afla parcat. În urma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat într-o femeie, în vârstă de 68 de ani.

Ca urmare a accidentului rutier a rezultat decesul ambilor pietoni. Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice", au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si