Melissa își face trei noi modele de tatuaje în fiecare săptămănă, iar multe dintre ele sunt realizate de partenerul său, pentru a mai face economii.

Citește și: Un medic pretinde că și-a întinerit corpul cu 20 de ani față de vârsta lui biologică. Care e secretul lui

Melissa a dezvăluit că nu poate obține un loc de muncă din cauza aspectului ei extrem, determinat de dependența de care suferă.

Ea s-a declarat dispusă să-și acopere tatuajele cu un machiaj consistent dacă în acest fel ar putea fi angajată.

Melissa a dezvăluit că nu poate obține un loc de muncă din cauza aspectului ei extrem.

"Copiii s-au speriat de mine"

Femeia a încercat deja să-și acopere tatuajele cu fond de ten, dar cei din familie au avut reacții foarte ciudate. Cei doi copii ai ei au izbucnit în plans, iar câinele părea derutat și el.

Melissa a declarat pentru Daily Star că după ce s-a machiat „când am coborât copiii s-au speriat pentru că nu le-a plăcut. Și partenerul meu s-a uitat de două ori, apoi a spus „nu, nu ți se potrivește. Ia-ți tatuajele înapoi, arată ciudat”.

Citește și: Un violator în serie a fost trimis într-o închisoare de femei. "Nu a fost o greșeală"- scandal uriaș în Scoția

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Micuța Aya, născută în ruinele din cutremur și rămasă singură pe lume, și-a găsit o familie. Cine a adoptat-o și ce nume nou a primit

Femeia a continuat încercând să-și explice gestul: „Am vrut o schimbare. Am vrut să mă provoc, dar copiii erau speriați, mă vroiau înapoi. Le-a fost frică de mine cu machiaj – i-a speriat de moarte și nu au vrut să vină lângă mine!”

Chiar și să dea jos stratul gros de fond de ten a durat ceva timp, i-a luat femeii 24 de ore.

Mămica refuză să își dea jos tatuajele

Mămica tatuată a declarat că va contina să experimenteze și să-și acopere cernelurile de pe corp, însă când nu sunt copiii ei prezenți, deoarece nu vrea să-i sperie din nou.

În ciuda faptului că are dificultăți în a-și găsi un loc de muncă datorită tatuajelor. Melissa a precizat că nu ia în calcul să și le îndepărteze.

„Nu pot fi normală”, a spus ea. „Voi fi plictisitoare dacă am pielea simplă – îmi place să fiu un copil sălbatic”, a mai spus ea.

Motivul tulburător din spatele maniei tatuajelor

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În spatele zecilor de tatuaje se află o poveste înfiorătoare. Este vorba de abuzurile pe care femeia susține că le-a suferit de la pedofilul Gavin Sloan, în vârstă de 47 de ani.

Prădătorul sexual a fost condamnat anul trecut la 21 de ani de închisoare pentru infracțiuni de viol și agresiune sexuală împotriva copiilor.

Acum, Melissa, din Knighton, Țara Galilor, a povestit cum a fost și ea abuzată pe când era copilă- și a apelat la tatuaje ca terapie pentru a face față traumei.

Ea a spus pentru publicația Mirror: „Oamenii se opresc și se uită la mine ca la o ciudată, dar nu au nicio idee despre prin ce am trecut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si