Close sidebar
Close sidebar

O mamă vitregă îi ardea organele genitale copilului de 7 ani. Detalii șocante

O mamă vitregă din Hebei, nordul Chinei, a fost arestată, după ce învățătorii copilului au acuzat-o de acte de violență împotriva minorului.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform The Sun, mama vitregă îi ardea corpul și organele genitale cu detergenți puternici, după care îl obliga să bea. Chinurile copilului în vârstă de 7 ani nu s-au oprit aici.

Mama vitregă îi lega copilului penisul pentru a nu mai putea să urineze. Micuțul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Doctorii l-au diagnosticat cu arsuri de gradul 1 și 2 pe organele genitale, pe mâini și de gradul 1 la stomac.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia, a fost arestată după ce unii învăţători ai micuţului au observat răni împrăştiate pe tot corpul său, denunţând poliţiei maltratări domestice.

sursa foto: The Sun 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI