Demi Agoglia, tânăra mamă a trei copii, a murit la câteva zile după ce a suferit o operație "braziliană" de ridicare a fundului în Istanbul, Turcia, scrie Mirror.co.uk.

Conform sursei citate, familia devastată a tinerei spune că a implorat-o să nu apeleze la o operație chirurgicală.

Citește și: O tânără mamă și-a găsit sfârșitul, în timp ce căuta perfecțiunea. A plătit cu viața pentru a arăta ca o păpușă: „Sperăm ca povestea lui Jeanette să ajungă la toate fetele și femeile”

Britanica în vârstă de 26 de ani a plecat cu avionul pentru o operație de „lifting brazilian” în Turcia. Ea s-ar fi prăbușit și a murit în timp ce mergea la un control, la câteva zile după operație.

Ce a pățit mămica a trei copii, Demi Agoglia  

Demi Agoglia s-a plâns de dureri în piept cu câteva ore înainte de tragedie și a suferit un atac de cord într-un taxi în drum spre clinică.

Iubitul ei Bradley Jones a încercat să-i salveze viața tinerei mămici de 26 de ani. Femeia a fost resuscitată și a fost dusă de urgență la o unitate de terapie intensivă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: De ce nu se ia în calcul vechimea în muncă şi de ce pensiile mici nu cresc după recalculare. Ministru: Legea reflectă contributivitatea- antena3.ro

Medicii din Istanbul nu au reușit să o țină în viață și Demi Agoglia a fost declarată moartă luni, cu câteva ore înainte să se întoarcă acasă, în Salford, Manchester.

Tânăra născuse al treilea copil cu doar șapte luni în urmă.

Fratele ei, Carl, în vârstă de 37 de ani, spune că familia și partenerul ei au rugat-o să nu meargă la operația estetică.

El a spus pentru The Sun: „Este tragic, suntem în stare de șoc. Nimeni nu a vrut ca ea să plece și să se opereze, dar ea nu a vrut să ne asculte".

Partenerul de viață al tinerei de 26 de ani, cu inima frântă, trebuie să obțină un certificat de deces înainte ca trupul femeii să poată fi repatriat.

Demi Agoglia s-a plâns de dureri în piept cu câteva ore înainte de tragedie

Demi Agoglia s-a plâns de dureri în piept cu câteva ore înainte de tragedie

[Sursa foto: The Sun]

Mămica de 26 de ani, deplânsă de familie și prieteni

Sora ei mai mică, Georgina, a postat un videoclip pe TikTok în memoria lui Demi Agoglia. Ea a scris: "Mi-am pierdut sora ieri. Mi-e atât de dor de tine Demi. Nimic nu mai pare real acum. Cum poți să fi plecat?! Vreau doar să te aud strigându-mi numele...Nimic nu va mai fi la fel fără tine, te iubesc Demi x".

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin: ”Mi-am dat seama că nu pot trăi fără ea”- radioimpuls.ro

Citeste si: Exasperată de mirosul venit din apartamentul vecinei, o femeie din Iași a cerut Judecătoriei să o lase să-i facă curat- antena3.ro

Citește și: Doliu în lumea modei din România! Delia Lazăr a încetat din viață la doar 42 de ani: ”Îmbracă-i pe îngeri și trimite-i pe Pământ”

Potrivit The Sun, Ministerul de Externe de la Londra a fost contactat pentru comentarii. O pagină GoFundMe a fost creată pentru Demi după moartea ei. 

Demi Agoglia

Demi Agoglia, alături de o prietenă

[Sursa foto: The Sun]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si