Incidentul șocant a avut loc marți la Moscova, anunță presa din Republica Moldova.

Citeste si: Tragedie într-un bloc de români din Belgia. Flăcările au distrus apartamentele a zeci de români

Potrivit procurorilor, micuţa a fost găsită lângă bloc şi a fost internată în stare gravă, iar mama copilului a încercat să se sinucidă, transmite Publika.md.

De ce a recurs femeia la gestul extrem

Presa rusă scrie că salvatorii au găsit-o în bucătărie cu gazul pornit. Femeia în vârstă de 26 de ani a fost imobilizată și internată de urgență la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat de 13 ani, fiu de preot, a murit după ce a s-a aruncat de pe clădirea unei foste maternități din Drobeta-Turnu Severin

Preliminar s-a stabilit că mama copilului era în depresie din cauza divorțului. Pentru tentativa de omor, pe numele ei a fost deschis un dosar penal.

În urmă cu mai multe luni, un caz asemănător a avut loc la Timișoara, când o tânără mămică s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu cei doi copii mici în brațe.

De ce s-a aruncat de la etaj un copil de 13 ani din Drobeta-Turnu Severin 

O tragedie uriașă a avut loc la Drobeta-Turnu Severin: un adolescent de doar 13 ani și-a pus capăt zilelor după ce a sărit în gol de pe clădirea unei foste maternități. El a luat decizia șocantă după ce s-a certat cu prietena lui.

Băiatul de doar 13 ani care s-a aruncat de pe o clădire din Drobeta-Turnu Severin, era fiul unui preot din localitate. 

Acesta era elev în Drobeta-Turnu Severin la Liceul I.Șt. Paulian, la secția de muzică. 

Potrivit unui comunicat transmis de Poliție, băiatul a plecat de acasă seara trecută în jurul orei 21:30 fără sa anunțe unde merge. Mama sa a reușit să îi localizeze telefonul cu ajutorul unei aplicații și l-a găsit întins pe asfalt în fața fostei maternități. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si