Băiatul de 17 ani a pledat vinovat pentru omorul din culpă a unei mame însărcinate, după ce a lovit-o mortal în cap cu o bucată de beton, informează News.com.au.

Citește și: A murit o celebră actriță de telenovele. Românii au văzut-o în multe seriale

Minorul a pledat vinovat în fața judecătorilor după ce a lovit-o în cap cu o bucată de beton pe Diane Miller, o femeie însărcinată în cinci luni.

Citește și: Miss Univers la culturism trece printr-un coșmar chiar înainte de nuntă. Logodnicul ei, găsit mort în mașină

Incidentul a avut loc în localitatea Perth din Australia în toamna anului trecut.

Cum s-a produs nenorocirea

Tânărul a apărut miercuri la Tribunalul de Copii din Perth în legătură cu incidentul din 29 noiembrie, unde poliția susține că a lovit-o pe Diane Miller în cap cu o bucată de beton în timp ce femeia stătea în mașina ei în parcarea din Waterford Plaza, din Karawara.

Locul fatal unde a avut loc tragedia

Diane Miller, în vârstă de 30 de ani, a murit în spital din cauza rănilor sale trei zile mai târziu.

Pe atunci era însărcinată în cinci luni și și-a pierdut copilul nenăscut, transmite presa australiană.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: S-a aflat motivul pentru care părinții și cei doi copii s-au aruncat în gol de la etajul 7. Detalii șocante

Medicii au încercat să o salveze, dar nu au reușit, în ciuda intervențiilor chirurgicale și a transfuziilor. Femeie a ajuns de nerecunoscut pe patul pe spital.

Tribunalul pentru copii l-a acuzat inițial pe tânăr de vătămare corporală gravă, dar aceasta a fost transformată în crimă după moartea doamnei Miller.

Citește și: Patru adolescenți sunt acuzați că ar fi spart două școli. Ce au furat

Acuzația a fost din nou modificată la înfățișarea băiatului miercuri la tribunal, procurorii acceptând pledoaria lui de vinovat pentru acuzația mai mică de ucidere din culpă.

Mămica se afla în mașina proprie când a lovit-o bolovanul

Poliția a spus că Diane Miller stătea într-un vehicul în parcarea centrului comercial din Karawara în jurul orei 19, când a izbucnit o altercație între unul dintre ocupanții mașinii și un grup de adolescenți.

În timp ce mașina în care se afla a plecat, unul dintre copii a aruncat cu ceea ce a fost descris ca un bolovan de beton, care a trecut prin geamul deschis al pasagerului din față și a lovit-o pe doamna Miller în tâmplă.

Femeia a intrat imediat în stop cardiac, conform ABC.net.au.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Diane Miller, alături de fetița ei 

Oamenii aflați în parcare și ofițerii de poliție au petrecut 20 de minute efectuând manevre de resuscitare pentru a încerca să o salveze înainte de a fi transportată de urgență la spital în stare critică.

Diane Miller a petrecut trei zile în comă în unitatea de terapie intensivă de la Royal Perth Hospital, unde rudele și prietenii au vegheat-o, înainte ca ea și copilul ei nenăscut să

moară.

Judecătorii au aflat că băiatul criminal a fost diagnosticat cu tulburare din spectrul alcoolismului fetal încă din 2020.

El se va confrunta cu o nouă audiere de două zile începând cu 27 aprilie. Băiatul nu poate fi considerat responsabil din punct de vedere legal pentru moartea copilului nenăscut al Dianei Miller.

Flori pentru Diane Miller în parcarea mall-ului unde s-a produs tragedia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si