Într-o postare pe Facebook, o mămica a povestit chinurile prin care ea și bebelușul său, în vârstă de doar 8 luni, au trecut la spital. Femeia a catalogat perioada petrecută în spital drept "cea mai traumatizantă și groaznică experiență a vieții" și trage un semnal de alarmă cu privire la profesionalismul personalului medical, dar și a condițiilor din unitatea medicală.

Povestea traumatizantă a unei mămici în spital. Ce a pățit bebelușul său

O mămica a decis să povestească pe contul de Facebook experiența pe care a trăit-o cu bebelușul său într-un spital. Alexandra a mărturisit cum a ajuns la unitatea medicală după ce micuțul a început să prezinte simptome de enterocolită, fiind internată alături de bebeluș pentru mai multe zile.

Citește și: 1 milion de români suferă de această boală. Care este afecțiunea declanșată de stres și un stil de viață nesănătos

O mamică trage un semnal de alarmă, după ce bebelușul i-a fost chinuit la spital

[Sursa foto: Facebook]

După ce au ajuns la spital, chinurile au început. Se pare că micuțul a fost înțepat de mai multe ore pentru a i se pune o branulă, pentru că asistentele nu reușeau să îi găsească vena. Mai mult decât atât, asistentele l-ar fi înțepat în arteră, iar sângele micuțului a început să "țâșnească datorită presiunii arteriale".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"În momentul internării a trebuit sa i se pună branulă pentru a i se administra tratamentul și aici a început coșmarul, o oră a fost chinuit bebelușul ca să îi fie pusă branula înțepându-l de cel puțin 20 de ori. Punctul culminant fiind data 24.06.2024, când a trebuit să îi repună branula, iar incapabilele asistente l-au înțepat din nou, de vreo 10 ori la rând, fără rezultat, mai mult, ultima dată fiindu-i străpunsă ARTERA, unde culmea i s-a administrat antibioticul(...)

erau 5 asistente în jurul copilului niciuna competentă, și nici nu și-au acceptat incompetența să solicite ajutorul personalului de la ATI, cum este procedura în astfel de situații, au preferat să îmi chinuie și traumatizeze puișorul", se arată în postarea mămicii. 

Pe lângă chinurile la care micuțul i-a fost supus de către asistente, mămica a povestit că au trebuit să îndure condiții grele în salon. Femeia a relatat cum au stat în călduri infernale, în lipsa aerului condiționat, cum au petrecut zilele în prezența insectelor și cum noaptea salonul le era invadat de țânțari.

Citește și: O infirmieră din Franța și-a intoxicat colegii, după ce a pus sedativ în cafetiera din spital! Cum și-a explicat gestul: ”Știa că și alții îl vor consuma”

O mamică trage un semnal de alarmă, după ce bebelușul i-a fost chinuit la spital

[Sursa foto: Facebook]

Mămica dorește ca experiența ei să fie ca un semnal de alarmă, pentru ca alte femei și micuții lor să nu treacă prin astfel de experiențe.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si