Un incendiu puternic a izbucnit, noaptea trecută, la mănăstirea Bociulești, din comuna Podoleni, județul Neamț. Aceasta a fost lovită de trăsnet. În urma incendiului, o clădire de lemn folosită drept Paraclis a fost distrusă, la fel și mai multe icoane.

Citește și: Un incendiu s-a produs la o mănăstire din Suceava. Biserica veche de la Mănăstirea Podu Coșnei și un corp de chilii au fost cuprinse de flăcări

Incendiul s-a răspândit imediat deoarece acoperișul era din lemn. Pagubele sunt imense. 200 mp de acoperiș au ars. Pompierii s-au luptat ore întregi cu focul.  

Un incendiu s-a produs la o mănăstire din Suceava. Biserica veche de la Mănăstirea Podu Coșnei și un corp de chilii au fost cuprinse de flăcări

Un incendiu a cuprins biserica veche și un corp de chilii de la Mănăstirea Podu Coșnei, Suceava. Pompierii au intervenit de urgență.  La fața locului s-au deplasat de urgență opt autospeciale de stingere, o autoscară mecanică și două ambulanțe SMURD.

Nu au existat victime în urma incendiului, potrivit primelor informații. Mai mult decât atât, cauza incendiului nu este cunoscută.

Citește și: O locuință din județul Mureș a fost mistuită de flăcări. Pompierii au intervenit

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Construcțiile cuprinse de flăcări, paraclisul (biserica) şi corpul de chilii, au fost construite în anul 2006.  Biserica mănăstirii, casa stăreției, clădirea centralei termice, construcţii anexe ale mânăstirii (corp comun cu chiliile afectate de foc) şi alte clădiri din complexul monahal, cu bunurile aferente  au fost salvate de pompieri. 

Citește și: Un bărbat de 70 de ani a ars de viu, după ce rulota lui a fost cuprinsă de flăcări

Incendiu la o biserică din centrul Capitalei

Pompierii din București au intervenit pentru evacuarea fumului, după ce un incendiu a izbucnit la o biserică din Capitală.   

La fața locului au fost mobilizate 8 autospeciale cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare și un SMURD.  Nu au fost înregistrate victime.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 5 metri pătrați, iar flăcările au izbucnit, cel mai probabil, de la o lumânare.   

Citește și:  Un autoturism a luat foc în județul Botoșani. Pompierii au intervenit

Intervenție contracronometru a pompierilor din Vâlcea. O persoană a fost găsită carbonizată în urma unui incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit la o locuință din satul Aninoasa, comuna Glăvile, județul Vâlcea. O persoană s-ar fi aflat în casă în momentul producerii incendiului.

Citește și:  Incendiu într-un bloc din Buzău. O femeie a murit carbonizată

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La fața locului s-au deplasat forțe din cadrul Gărzii de Intervenție Drăgăşani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de primă intervenție și comandă şi o ambulanţă SMURD.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si