Close sidebar
Close sidebar

O mare actrita de la noi, atac la cei care apar la TV! Diana Lupescu: “Personaje care nu au nicio valoare, care strica mintea copiilor”

Frumoasa si delicata, actrita Diana Lupescu a fost una din rasfatatele regizorilor si producatorilor de filme, dar si celor din TV. Asta cu ani in urma!

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acum, actrita apare tot mai rar la TV, s-a retras de pe scena, in spatele ei, fiind regizor de teatru. In plus, nu este adepta iesirilor in public, mai ales dupa ce multi au afirmat ca realizarile ei, din ultima perioada, i se datoreaza sotului, Mircea Diaconu. Acesta a fost pe rand, director de teatru, parlamentar iar acum e europarlamentar.  Zilele trecute, Diana Lupescu a participat insa, alaturi de sotul ei, la emisiunea moderata de Corina Danila si a marturisit ca este suparata de ceea ce se promoveaza acum, in general, dar si la Tv.

Diana Lupescu si Mircea Diaconu, in urma cu cateva zile, la o emsiune TV

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Altele sunt criteriile de valoare acum, si in showbiz, si in societate. Televiziunea impune niste personaje care devin modele  pentru tineri, care nu au nici o valoare, care strica mintea copiilor si a tinerilor de azi”, a declarat indignata Diana Lupescu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI