Oksana Shvets, o actriță în vârstă de 67 de ani de origine ucraineană se afla într-o clădire rezidențială din capitala Kiev pe care trupele ruse bombardat-o, conform  The Independent.

Decesul actriței în vârstă de 67 de ani a fost anunțat de Teatrul Național Molody, din capitala Ucrainei.

Citeste si: China este de părere că SUA ar trebui să ia măsuri, în loc să alimenteze conflictul

”Durere imensă în familia Teatrului pentru Tineret. În timpul atacurilor cu rachete asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev, un mare artist al Ucrainei, Oksana Shvets, a fost ucis”, au transmis colegii de scenă ai actriței.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

”Nu există iertare pentru dușmanul care a venit pe pământul nostru!”, continuă mesajul postat pe pagina de Facebook a teatrului.

Război Rusia- Ucraina, ziua 23.  Cât mai poate rezista Ucraina în fața atacurilor aeriene rusești

Atacurile intense ale ruşilor fac măcel în Ucraina! Una dintre cele mai mari pieţe din Harkov a fost bombardată, aseară, iar în Cernihiv, atacurile fără oprire au ucis şi un cetăţean american.

În Mariupol, cei peste 1000 de civili din teatrul devenit adăpost care a fost bombardat sunt căutaţi printre dărâmături. 130 de oameni au fost scoşi în viaţă. Nu există încă victime confirmate.

Citeste si: VIDEO| Elicoptere rusești, filmate în timp ce lansează rachete nedirijate într-un mod ciudat

Pe hârtie, dotările militare ale Rusiei ar putea aduce victorii rapide la sol, iar forțele aeriene ruse ar fi trebuit să fie capabile să preia rapid controlul asupra cerului.

Cele 1.391 de avioane ale Rusiei împotriva celor 132 ale Ucrainei și 948 de elicoptere rusești față de cele 55 ale Kievului, încă nu i-au oferit lui Putin tipul de dominație aeriană necesară pentru a distruge rezistența Ucrainei. Bugetul general de Apărare al Rusiei de 45,8 miliarde de dolari este de aproape 10 ori mai mare decât cel al Ucrainei.

Citeste si: Dialogul cutremurător dintre un soldat rus aflat pe front în Ucraina şi mama sa. Care sunt problemele cu care se confruntă armata lui Vladimir Putin: "Mănânci normal? Da, jefuim casele oamenilor" 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si