13 zile de speranțe au fost pentru părinții băiatului Julen, însă la capătul acestor saptămâni dureroase a venit un final tragic.

Julen a fost găsit mort de autorități, iar corpul său prezenta „leziuni cerebrale traumatice severe” și „poliatraumatisme compatibile cu căderea”, potrivit raportului preliminar al autopsiei, citat de El Mundo.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sute de oameni i-au adus flori și coroane. Părinții însă cu greu și-au putut stăpâni disperarea care li se citea pe chip.

Le-au murit doi copii

Din nefericire, aceasta nu este prima dramă prin care trec părinții lui Julen. În 2017, un alt fiu al lor, în vârstă de trei ani, a murit subit, din cauza unor probleme cardiace, în timp ce se plimba alături de ei, pe o plajă din Malaga.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si