Accident rutier grav, petrecut luni dimineață, în jurul orei 07:20, la km 112+500 m al DN1. Totul s-a întâmplat în Prahova, la Comarnic.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 55 de ani care se afla la volanul unui autoturism și se deplasa pe DN1 din direcția Brașov către Ploiești, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă. A căzut într-o râpă cu o adâncime de 20 de m.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, în vârstă de 56 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Un adolescent de 17 ani a fost spulberat de o mașină de raliu în Drobeta-Turnu Severin. Care este starea lui în aceste momente?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul, potrivit observatorulph.ro

Un adolescent de 17 ani a fost spulberat de o mașină de raliu în Drobeta-Turnu Severin

Un raliu organizat în Drobeta-Turnu Severin a avut urmări neplăcute. Un tânăr de 17 ani a fost lovit în plin de o mașiină de curse, după ce pilotul acesteia a pierdut controlul automobilului.

Tânărul a fost prins între mașină și gardul de protecție. Imaginile au fost surprinse pe camerele video.

„A fost ghinionul că băiatul respectiv, care ar fi trebuit sa asigure securitatea traseului, se ocupa cu altceva, iar pilotul respectiv a scăpat mașina într-o zonă în  care nu se punea problema să o scape", spune Teodor Gheorghe, organizator al competiției.

Citește și: Un TIR încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat pe DN 2A. Ce au transmis autoritățile

„O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale: un tânăr conștient, cooperant, care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior. După acordarea primului ajutor medical, victima a fost transportată la unitatea de primiri urgențe Drobeta-Turnu Severin", a precizat Adrian Rățulescu, purtător de cuvânt ISU  Mehedinți, potrivit  antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si