Patru persoane au trecut printr-o spaimă soră cu moartea după ce mașina în care se aflau a plonjat într-un râu. Autoturismul a căzut aproximativ 4 metri în gol după ce un podeț din lemn a cedat și s-a rupt. Totul s-a petrecut în localitatea Petru Vodă, din județul Neamț.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiaza iar la fața locului au fost mobilizate mai multe forțe de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenţie Poiana Teiului, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Citește și: Înaltpreasfințitul Teodosie, rugăciune pentru aducerea ploilor, în mijlocul unui câmp: „Din cauza păcatelor noastre a venit urgia secetei”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”- wowbiz.ro

Citeste si: Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania” a ieșit din închisoare. Este considerat pericol public și monitorizat permanent- antena3.ro

accident rutier, masina, neamt

Localnicii i-au scos pe pasageri din mașină

Chiar dacă pompierii au intervenit rapid, până ca aceștia să ajungă la locul accidentului, cei patru oameni care se aflau în mașină au fost ajutați să iasă de către localnici.

După ce șoferul și pasagerii au fost consultați de către echipajele medicale care au venit la fața locului s-a decis transportarea copilului și a celor două femei în vârstă de 50, respectiv 78 de ani, la spital. 

„În această după amiază, la ora 12:37, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Poiana Teiului la un accident rutier în urma căruia un autoturism în care se aflau patru persoane a căzut de pe un pod din localitatea Petru Vodă. Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism care a căzut în albia râului Bolătău, de la o distanță de aproximativ 4 m, după ce s-a rupt un podeț din lemn.

Cele patru persoane ce se aflau în autoturism, trei adulți și un copil, au fost scoase de către cetățenii aflați în zonă”, menționează comunicatul ISU.

Citește și: Un bărbat din Florida, arestat după ce a amenințat că îl va ucide pe Donald Trump. Totul s-a petrecut la doar câteva zile după tentativa de asasinat

accident rutier, masina, neamt


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si