Imagini de coșmar noaptea trecută în Sectorul 6 din București. Șoferul care și-a alimentat mașina cu gaz dintr-o stație GPL din București a trecut printr-un adevărat calvar la scurt timp după ce a ieșit cu mașina din benzinărie.

Citește și: VIDEO- Pasageri de tren, luați ostatici în Elveția. Au fost amenințați timp de 4 ore cu un topor

O mașină a explodat la scurt timp după ce a ieșit din benzinărie

Șoferul a reușit să parcurgă aproximativ 200 de metri, este vorba de doar câteva secunde, de la ieșirea din benzinărie și până în locul unde a avut loc explozia. 

„Bine că a apucat să iasă din maşină.”, a declarat un martor.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oamenii care locuiesc în apropiere au ieșit imediat din case când au văzut flăcările uriașe care au cuprins autoturismul și deflagrația. O parte din oamenii din zonă țineau parcate mașinile în apropiere. 

Citește și: VIDEO- Cel mai inteligent aeroport regional din țară este la Sibiu. Cum arată și de ce echipamente de ultimă generație dispune?

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi o expertiză tehnică ar urma să arate care a fost cauza care a dus la explozia devastatoare.

Incidentul a avut loc la niciun an de când o altă mașină a explodat într-o staţie GPL in judeţul Ilfov, chiar când era alimentată. Un angajat al staţiei s-a stins din viață, iar şoferul a fost grav rănit atunci.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si