La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare și descarcerare.

„Detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială pentru descarcerare,  o autospecială de stingere cu apă şi spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanţă SMURD tip C1 (TIM), o ambulanţă SMURD tip B2 (EPA) şi echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată,  în raza localităţii Roşieşti, comuna Roşieşti ”,

a anunţat, duminică, ISU Vaslui.

Două persoane au suferit politraumatisme

Victimele au primit primul ajutor în ambulanţa SMURD, iar ulterior au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Citește și: Descoperire macabră în albia râului Siret! Un bărbat de 47 de ani, dispărut de 3 zile, a fost găsit fără suflare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conştienţă şi sunt cooperante”, a transmis ISU Vaslui.

Accident dramatic pe un drum din Prahova! Un tânăr s-a tins din viață după ce mașina sa a izbit un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea

Durere fără margini în familia unui tânăr în vârstă de 23 de ani.

Bărbatul s-a stins din viață noaptea trecută, după ce mașina pe care o conducea pe DN 1D a izbit un copac de pe marginea drumului, apoi a fost proiectată înapoi pe partea carosabilă.

Citește și: Doliu în lumea filmului! Actorul de comedie Barry Humphries s-a stins din viață la 89 de ani

Incidentul dramatic a avut loc sâmbătă spre duminică noapte, în afara localității prahovene Ciorani, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN 1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare. 

Din impact, autoturismul a fost proiectat înapoi pe partea carosabilă",  au informat, duminică, 23 aprilie 2023, la orele dimineții, purtătorii de cuvânt de la Poliția Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si