Accidentul a avut loc pe DJ 112 D între localitățile Cărpinis și Prejmer, transmis autoritățile. Două persoane au fost rănite grav, fiind vorba de un bărbat de 47 de ani şi un tânăr de 18 ani.

Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, unde un autoturism a fost lovit de tren.  Primele date indică existența a două persoane vătămate corporal, dintre care una în stare de inconștiență.

Citește și: FOTO- Un bărbat din Tomești a fost dat dispărut, după ce a băut o sticlă de vin cu un vecin și a cumpărat o găină. El a fost găsit mort, după o săptămână de căutări

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și la acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili condițiile și circumstanțele în care a avut loc accidentul ”, a declarat agentul șef principal, Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit Realitatea.

Un șef de tren a fost înjunghiat de un călător, pe ruta Budapesta-Timișoara

Un pasager recalcitrant a înjunghiat un șef de tren de la CFR Călători, în stația arădeană Curtici.

Incidentul s-a petrecut în seara de sâmbătă, 8 aprilie.

Un șef de tren a fost înjunghiat, sâmbătă seară, în trenul IR 377 operat de SNTFC CFR Călători. Trenul plecase din gara Budapest Keleti la ora 13.10, urmând să ajungă la Timișoara Nord, la ora 19.36. 

„În jurul orei 18,00, în stația Curtici, un pasager a vrut să coboare din tren după închiderea automată a ușilor, încercând să spargă geamurile cu un stingător.Un

gest inexplicabil, din moment ce respectivul își cumpărase bilet de tren din stația Curtici”, spun cei de la Club Feroviar.

Citește și: Accident mortal în Caraș-Severin. Un tânăr de doar 18 ani a murit pe loc/ El s-a izbit cu mașina de un copac și apoi a fost proiectat într-un alt pom pe sensul opus

Ceilalți martori au fugit din vagonul respectiv. Șeful de tren s-a luptat cu agresorul, rănindu-se la mână, dar imobilizându-l pe agresor până în stația Arad, unde a primit ajutor de la angajații de la Revizia de vagoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si