La volanul autoturismului se afla o femeie, iar în mașină se mai aflau doi pasageri. Cei trei au scăpat nevătămați. Femeia a tras pe banda de urgență. Flăcările au pornit de la motor. Focul a fost stins de pompoieri.

Citeste si: VIDEO- O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR

Numărul accidentelor crește pe zi ce trece. O tânără a murit pe loc după ce a intrat cu mașina sub un TIR

O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR, pe autostrada A1, între Timișoara și Arad. Femeia nu a avut nicio șansă după impactul teribil.

Un accident de circulație extrem de grav  a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, județul Timiș.

Citeste si:  Microbuz cu pasageri, răsturnat în Sibiu. Șoferul era băut, în zorii zilei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O tânără și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un TIR care transporta schele metalice.

Victima a rămas încarcerată în urma impactului și nu a prezentat semne vitale la sosirea echipajelor de salvare, transmite  Tion.ro.

Mașina avea viteză și a intrat sub TIR

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, pe sensul de mers spre Arad.

Un autoturism a lovit din spate un autotren care transporta schele metalice, iar în urma impactului o tânără a rămas încarcerată.

Citeste si:  O victimă a incendiului de la Colectiv a devenit mamă la 7 ani de la tragedie

„La locul evenimentului au fost trimiși 8 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma evenimentului, a rezultat o victimă (de sex feminin) încarcerată, în vârstă de aproximativ 25 ani. Victima a fost descarcerată fără semne vitale și declarată decedată de către medicul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Banat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si