Close sidebar
Close sidebar

O mașină a luat foc în mers pe autostrada București-Pitești

Incendiu pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 34. O mașină a luat foc în mers.

Diana Puiu,

O mașină a luat foc în mers pe autostrada București-Pitești

[Sursa foto: blogspot.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La volanul autoturismului se afla o femeie, iar în mașină se mai aflau doi pasageri. Cei trei au scăpat nevătămați. Femeia a tras pe banda de urgență. Flăcările au pornit de la motor. Focul a fost stins de pompoieri.

Citeste si: VIDEO- O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR

Numărul accidentelor crește pe zi ce trece. O tânără a murit pe loc după ce a intrat cu mașina sub un TIR

O tânără de 25 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu BMW-ul sub un TIR, pe autostrada A1, între Timișoara și Arad. Femeia nu a avut nicio șansă după impactul teribil.

Un accident de circulație extrem de grav  a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, județul Timiș.

Citeste si:  Microbuz cu pasageri, răsturnat în Sibiu. Șoferul era băut, în zorii zilei

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O tânără și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un TIR care transporta schele metalice.

Victima a rămas încarcerată în urma impactului și nu a prezentat semne vitale la sosirea echipajelor de salvare, transmite  Tion.ro.

Mașina avea viteză și a intrat sub TIR

Accidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23, pe autostrada A1, în apropiere de Margina, pe sensul de mers spre Arad.

Un autoturism a lovit din spate un autotren care transporta schele metalice, iar în urma impactului o tânără a rămas încarcerată.

Citeste si:  O victimă a incendiului de la Colectiv a devenit mamă la 7 ani de la tragedie

„La locul evenimentului au fost trimiși 8 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. În urma evenimentului, a rezultat o victimă (de sex feminin) încarcerată, în vârstă de aproximativ 25 ani. Victima a fost descarcerată fără semne vitale și declarată decedată de către medicul SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI