Pompierii au intervenit la un autoturism din Mamaia care a luat foc. Nu au fost înregistrate victime, iar focul a fost stins în 13 minute. ISU Dobrogea a precizat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric.

Citeste si: Două autoturisme au ars ca torțele în Iași. Atac de tip mafiot sau răzbunare?

Două autoturisme au ars ca torțele în Iași

Pompierii de la ISU Iași au intervenit joi dimineața în cartierul Tătărași din municipiul Iași pentru a stinge incendiul care a curprins două mașini. Nu se cunosc cauzele producerii incidentului, dar sunt luate în calcul toate variantele posibile, inclusiv un atac de tip mafiot sau o răzbunare.

Citeste si: Două mașini s-au făcut scrum lângă o școală din Târgoviște

Potrivit sursei citate, cele două autoturisme  au ars în totalitate. Este vorba despre un autoturism marca BMW Seria 3 și un alt autoturism marca Toyota Aygo.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si:  Accident teribil în Iași: un bărbat a decedat după ce mașina lui s-a izbit de un TIR

Cei care dețin autoturismele au avut parte de un șoc în momentul în care și-au văzut autovehiculele arzând cu flacără mare, relatează  sursa citată.

Polițiștii nu exclud ipoteza unei răzbunări

Conform datelor existente, intervenția pompierilor a durat aproximativ o oră.

Sunt luate mai multe variante în calcul.

Citeste si:  Imagini uluitoare surprinse in trafic! Un barbat a fost lovit fara mila si nimeni nu a intervenit!

Conform unor surse se pare că ambele incidente au fost cauzate de o defecțiune tehnică și anume un scurtcircuit. Totuși, sunt luate în calcul toate variantele, inclusiv o răzbunare.

Accident teribil în Iași: un bărbat a decedat după ce mașina lui s-a izbit de un TIR

Traficul rutier a fost blocat câteva zeci de minute, după ce un bărbat de 74 de ani a decedat. Mașina pe care o conducea s-a ciocnit de un TIR.

Accidentul a avut loc în zona localităţii Mirceşti, judeţul Iaşi, pe  DN 28 Târgu Frumos – Roman.

Citeste si:  Metoda prin care un român a reușit să păcălească zeci de oameni în Germania. Soția sa va ajunge în spatele gratiilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si