Un accident cu trei victime s-a produs sâmbătă dimineața pe o alee a cimitirului “Petru şi Pavel” și Iași. Conducătorul unei mașini de lux nu a acordat prioritate unui alt participant la trafic, iar coliziunea dintre cele două a fost atât de violentă, încât trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citeste si: Șapte persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce microbuzul în care se aflau a sărit în șanț

După impact, bolidul de lux a dărâmat două cavouri și s-a înfipt într-un copac. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citeste si: Un autocar și un TIR s-au ciocnit în județul Bacău. În autocar se aflau 76 de pasageri

Un autocar și un TIR s-au ciocnit în județul Bacău

Un autocar care se îndrepta către Ucraina a fost lovit de un TIR, pe E85, Bacău. În autocar se aflau 76 de persoane, iar două dintre ele au fost rănite în urma impactului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Tragedie pe străzile din Târgoviște. O fată de 13 ani a fost ucisă pe trecerea de pietoni în urma unui accident cumplit

Accidentul a avut loc în localitatea Dumbrava, județul Bacău. Printre cele două persoane se afla și un copil. Acestea  au fost transportate la spital,  însă starea lor de sănătate este stabilă.

Citeste si:  EXCLUSIV| Raisa, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, ar fi împlinit astăzi 12 ani. Tatăl: ”De ziua copilului meu, duc flori și aprind lumânări la cimitir”

Accident grav pe Autostrada A10

Un alt accident grav a avut loc între două autoturisme, între Alba-Iulia și Sebeș.

În accident au fost implicați 3 adulți și 1 copil. Deși erau conștienți, ei au fost transportați la spital pentru investigații suplimentare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si