O mașină de Poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident rutier cu un taxi, în Maramureș. În urma evenimentului rutier, patru persoane au fost rănite.

Accidentul rutier a avut loc pe drumul național 18 la ieșirea din Sighetu Marmației spre Vadu Izei.

Citește și: Organele fetiței din Vaslui, decedată după ce a fost lovită de o mașină când se plimba cu trotineta, au fost prelevate

Din primele informații, un autoturism al Politiei de Frontieră Maramureș care era în misiune și se afla pe drumul principal nu a putut evita impactul după ce un taximetru i-a ieșit în față de pe un drum secundar.

În urma impactului violent, taximetrul a fost aruncat într-un șanț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

O mașină de Poliție a fost implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

O mașină de Poliție a fost implicată într-un accident rutier. Patru persoane au fost rănite

[Sursa foto: antena3.ro]

Citește și: Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale pompierilor militari de la descarcerare, precum și echipaje medicale. Cei doi polițiști de frontieră și șoferul taxiului și pasagera sa au primit îngrijiri medicale de specialitate la locul evenimentului. Rănile suferite nu sunt grave.

Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș

Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de vineri, în zona Pasului Mestecăniș. O autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentelor Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două echipaje SAJ. 

În eveniment au fost implicate 5 persoane, dintre care 4 adulți și un minor. O persoană de sex feminin este inconștientă și i se aplică manevre de resuscitare.

Citește și: Un șofer de ambulanță a fost amendat și lăsat fără permis pentru viteză prea mare. Bărbatul se afla în misiune

Toate persoanele implicate au fost transportate la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si