Evenimentul a avut loc în jurul orei 16:00 pe șoseaua de centură a municipiului Oradea, în zona cimitirului Rulikowski, potrivit Ebihoreanul.

Ce au spus autoritățile?

„În împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, s-a produs un eveniment, în care a fost implicat un singur vehicul, respectiv o autospecială de poliție, care a luat foc în timpul mersului ”, spune comisar șef Alina Fărcuța.

Din fericire nu au fost înregistrate victime. Autospeciala doar ce fusese scoasă din service.

Citeste si: Un român și un neamț au ajuns în spatele gratiilor după ce ar fi ucis un bărbat de 60 de ani

„Din primele investigații, autospeciala de poliție aparține Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea și, în cursul acestei zile, fusese scoasă din service. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, a mai adăugat reprezentanta poliției.

Potrivit primelor informații, flăcările au pornit de la motor. Incendiul a fost stins de polițiști care au primit sprijinul trecătorilor.

O polițistă din Buzău de 36 de ani s-ar fi sinucis cu pistolul din dotare

O poliţistă de la IPJ Buzău s-ar fi sinucis, luni, cu pistolul din dotare. Tragedia a avut loc la locuinţa polițistei, nu într-un sediu al Poliției Buzău.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Un caz șocant a avut loc în Buzău, luni dimineață.  O polițistă s-ar fi împușcat cu arma  din dotare, în timp ce se afla la locuința personală.

Incidentul a fost semnalat luni dimineață, în jurul orei 11.00, în cartierul Dorobanți din Buzău.

Citeste si: Doi tineri au fost amendați cu 20.000 de euro pentru că au întreținut relații sexuale, într-un parc din Italia. Evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere

Poliţista avea 36 de ani și era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

La fața locului se află  echipaje medicale de urgență, dar și echipaje de Poliție, informează presa locală.

În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii, potrivit  Buzau.net.

Citeste si: VIDEO- Poliţist rănit grav, după ce s-a împușcat în cap cu arma din dotare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si