Close sidebar
Close sidebar

O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost izbită de o mașină de curierat

Accident, în această dimineață, în Drobeta-Turnu Severin. O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost izbită de o mașină de curierat. Totul s-a întâmplat într-o intersecție.

Diana Puiu,

O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost izbită de o mașină de curierat

[Sursa foto: Antena3 CNN]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O autospeciala de poliție a fost implicată într-un carambol, în această dimineață, în intersecția străzilor Tudor Vladimirescu- Smârdan   din Drobeta-Turnu Severin. O mașină de curierat s-a izbit în mașina de poliție aflată în misiune.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

Din primele informații reiese că autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite. La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de medici și polițiști, iar traficul în zonă a fost blocat pe o bandă de mers.

Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea producerii accidentului. 

Citește și: VIDEO| Șoferul care l-a ucis pe Raul a fost prins de polițiști. Unde se ascundea

O mașină de poliție, aflată în misiune, a fost izbită de o mașină de curierat

[Sursa foto: Antena3 CNN]

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

Accident dramatic pe o stradă din municipiul Târgu-Neamţ. Un șofer în vârstă de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a răsturnat cu autoturismul. Bărbatul în vârstă de 20 de ani, originar din localitatea Răuceşti, a fost grav rănit după ce în noaptea de joi, 13 iulie 2023, spre vineri, 14 iulie 2023, s-a răsturnat cu autoturismul pe o stradă din oraşul Târgu-Neamţ, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și:  Un bărbat de 55 de ani a murit, după ce a alunecat pe zăpadă şi a căzut în zona Cerdacul Văii Cerbului

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr, de 20 ani, din Răuceşti conducea un autoturism pe strada Castanilor, din Târgu-Neamţ, pe un sector de drum în curbă ar fi pierdut controlul asupra direcţiei  de deplasare, răsturnându-se pe cupolă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto", a transmis Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, citat de jurnaliștii de la   Agerpres.

Citește și: Accident rutier la Șcheia, acolo unde un autoturism s-a răsturnat

Șoferul a fost transportat de urgență la Centrul de Primiri Urgenţe Târgu-Neamţ, acolo unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate. Oamenii legii din județul Neamț continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii faptelor de vătămare corporală din culpă. 

Accident rutier la Șcheia, acolo unde un autoturism s-a răsturnat

Un autoturism a intrat în coliziune cu un motostivuitor, vineri, în Șcheia, județul Suceava. În urma impactului, mașina s-a răsturnat.

Pompierii militari de la Suceava au intervenit, vineri, în jurul orei 14.00, în comuna Șcheia, unde s-a anunțat un accident cu implicarea unui autoturism și a unui utilaj- motostivuitor.  

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompierii militari au intervenit la fața locului cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD), cu sprijinul unui echipaj al SAJ Suceava.

Citește și: VIDEO| O copilă de 15 ani a făcut accident cu mașina furată de la unchiul ei. Fata este cercetată penal

Autoturismul s-a răsturnat pe o parte, cele două persoane ieșind singure și fără a fi rănite. Cei doi pasageri din autoturism au fost evaluați medical și s-a constatat că nu au leziuni care să necesită transportul la spital.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI