O autospcială a Poliției Cluj a fost implicată în această dimineață într-un accident cu patru mașini. Accidentul s-a produs la intersecția dintre Bulevardul Revoluției și strada I.C. Brătianu. Agentul care se afla la volan ar fi încercat să evite să intre într-un alt autoturism care i-a apărut brusc în față.

Trei autoturisme au fost implicate, dintre care unul al Poliției

Citește și: Accident între trei mașini pe DN 7, în Argeș. Un bărbat a decedat

Polițistul a tras repede stânga de volan, însă mașina a ajuns pe contrasens fiind izbită de o altă mașină care circula regulamentar. Mașina de Poliție nu s-a oprit aici. După impactul cu autoturismul de pe sensul opus, autospeciala a intrat în mașina care i-a tăiat calea. Abia după ce a mai lovit o altă mașină, autospeciala s-a oprit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O mașină a fost lovită de tren la Vaslui. Două persoane, printre care și un copil, au fost rănite

Cei doi polițiști au primit îngrijiri medicale

Toate cele patru mașini au fost grav avariate iar autospeciala, marca BMW, a ajuns pe o platfomă. Cei doi polițiști au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar unul dintre ei a ajuns la spital cu răni ușoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si