În cursul zilei de marți, în jurul orei 15:05, pe DN13 E60, în localitatea Sighișoara, pe strada Mihai Viteazu a avut loc un accident rutier între două autovehicule. Unul dintre ele este o autospecială a IPJ Mureș.

Impactul s-a produs între un autoturism, la volanul căruia se afla o tânără de 23 de ani și o autospecială, condusă de un agent de Poliție din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara.

Mașina Poliției s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma evenimentului un agent de poliție a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

Citește și: Tragedie pe un drum din Galați: un șofer aflat în stare de ebrietate a lovit mortal un tânăr care traversa printr-un loc nepermis

Tragedie pe un drum din Galați

Un șofer în vârstă de 25 de ani a lovit mortal cu mașina, noaptea trecută, un tânăr de 36 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din primele informații, șoferul în vârstă de 25 de ani se afla într-o  stare avansată de ebrietate.

„În data de 19 iunie 2023, la ora 22.17, Poliția Galați a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe DJ 254, în interiorul comunei Grivița, din județul Galați, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a decedat. Din

verificările preliminare efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 25 de ani, din comuna Grivița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 254, în interiorul localității de domiciliu, când a ajuns în dreptul unui imobil aflat în zona intersecției cu strada Badalan, a surprins și accidentat mortal un consătean, un bărbat de 36 de ani, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat  în traversarea străzii prin loc nepermis, de la stânga către dreapta direcției sale de deplasare.

Citește și:  Cum să ne ferim de accidentele rutiere

La testarea alcoolscop a conducătorului auto, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că acesta a fost condus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis  IPJ Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs accidentul. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si