O autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni s-a răsturnat în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului din Capitală.

Citeste si: Un tânăr a furat două mașini și a făcut accident cu ambele, neavând permis de conducere. Iată ce pedeapsă riscă bărbatul

Incidentul a avut loc marți dimineață, 4 octombrie, la ora 6.40,

după cum a transmis Compania Națională Aeroporturi București (CNAB).

Cum s-a produs accidentul de pe pista aeroportului Otopeni

Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București a transmis un comunicat de presă în care anunță cum s-a produs incidentul și anunță "măsuri drastice".

„Se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, a precizat CNAB în comunicat.

Citeste si: Scandal pe aeroport- curse anulate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit comunicatului, traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată și nicio persoană nu a fost rănită.

aeroportul otopeni

Potrivit comunicatului, traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată

[Sursa foto: Facebook]

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport.

Citeste si: VIDEO- Scandal pe aeroportul Otopeni. O nouă companie aeriană a anulat mai multe zboruri

„Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară”, se mai arată în comunicat.

Autobuzul 780 între Gara de Nord și Aeroportul Otopeni, repus temporar în funcțiune 

Linia de autobuz 780 va funcţiona marţi, 4 octombrie, între orele 9:00 -14:22, în locul trenului de aeroport, făcând legătura între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Otopeni "Henri Coandă", a anunţat luni Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti- Ilfov (TPBI).

Măsura a fost luată ca urmare a suspendării temporare a serviciului feroviar, pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere a căii ferate.

TPBI va dispune reluarea temporară a funcţionării liniei de autobuz 780 ori de câte ori circulaţia trenurilor între Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" este întreruptă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si