În urma impactului, șoferul autoturismului a fost ușor rănit. Accidentul s-a petrecut în localitatea Butoieşti, judeţul Mehedinţi.

Mașina Google a fost lovită de un tren care circula pe ruta Drobeta Turnu Severin- Filiaşi

”La data de 10 mai a.c., ora 10.11, Poliţia oraşului Strehaia a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că în comuna Butoieşti s-a produs un accident

rutier între un autoturism şi un tren. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Poliţiei oraş Strehaia care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat de 51 de ani în timp ce conducea un autoturism în localitatea Butoieşti, la trecerea la nivel cu calea ferată dublă fără bariere, semnalizată prin indicatoare rutiere şi semnale acustice şi luminoase, nu a acordat prioritate de trecere trenului  şi a intrat în coliziune cu acesta ”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a fost prins beat la volan, după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. El avea alcoolemie de 2,74 g/l alcool pur în aerul expirat

În urma accidentului, șoferul mașinii a fost proiectat pe un teren agricol, suferind răni ușoare. Acesta a fost transportat la spital, acolo unde se va stabili și dacă a consumat alcool.

Citește și: Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 2. Traficul în zonă a fost blocat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident rutier pe DN 2. Traficul în zonă a fost blocat

Un accident rutier a avut loc în Ialomița, în afara localităţii Griviţa, pe DN 2, în urma căruia trei persoane sunt evaluate medical.

Citește și: Un autoturism a fost cuprins de flăcări în Hunedoara. Circulația pe DN 66 a fost întreruptă

Trei persoane sunt evaluate medical la locul accidentului, fiind solicitată și intervenția unui elicopter SMURD.

Citește și: Un interlop a fost prins la furat de păsări alături de soție și amantă

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2C, în afara localităţii Griviţa, judeţul Ialomiţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme”, a transmis Centrul Infotrafic.

Circulația este restricţionată pe un sens de mers, desfăşurându-se pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei, valorile de trafic fiind reduse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si