Close sidebar
Close sidebar

O maşină în care se afla o întreagă familie s-a izbit de o camionetă şi a luat foc, totul lângă o bază militară americană

Accidentul a avut loc în Pyeongtaek, lângă Camp Humphreys, una dintre cele mai mari baze americane. Șoferul mașinii a servit timp de patru ani în armată.

Diana Bostan,

familie ucisă

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O întreagă familie a murit într-un accident de mașină, după ce s-au izbit de o camionetă de tractare, în apropierea unei baze militare din Pyeongtaek.

Mașina a luat foc în urma impactului

Luis Taveras, în vârstă de 27 de ani, soția sa Lisbeth, în vârstă de 30 de ani, și fiul lor, Luis, în vârstă de 16 luni, au fost uciși când mașina lor s-a ciocnit de o camionetă în Pyeongtaek, lângă Camp Humphreys, una dintre cele mai mari baze americane. Bărbatul a servit timp de patru ani în armată.

Mașina a explodat în urma impactlui, iar cei trei nu au mai avut nici o șansă.



„Niciun cuvânt nu poate exprima cu acuratețe durerea cu care se confruntă prietenii și familia lor'', a declarat comandantul unității. ''Noi, ca parte a Armatei, vom merge mai departe într-un mod care să ofere sprijin și asistență celor îndurerați''.

Citeste si: Un tânăr a alunecat și s-a rostogolit 100 de metri pe o pantă din Tâmpa. Salvamontiștii au constatat că tânărul consumase băuturi alcoolice

În urma accidentului a fost deschisă o anchetă

Șoferul camionetei a fost transportat la un spital din apropiere pentru a-și trata rănile care nu îi pun viața în pericol.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Agenția Națională de Poliție Coreeană investighează în prezent accidentul și analizează filmările din mașina unui martor, precum și probele ADN, a informat Stars and Stripes, conform observatornews.ro.

Taveras a fost unul dintre cei aproximativ 28.500

de soldați americani sosiți în Coreea de Sud.

Citeste si: O femeie din Neamț a fost accidentată mortal după ce a traversat prin loc nepermis

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI